Marino Trans

Ovog vikenda 10. Gljevstok

Autor/ica
Objavljeno: 19 lipnja, 2019

U subotu, 23. lipnja u Kravarevcu na Gljevu održati će se 10. Gljevstok. Sada već tradicionalna manifestacija okupit će niz bendova, a posjetitelji će moći uživati i u raznim radionicama koje su pripremili organizatori, udruga Gljevstok.
Podsjetimo, Gljevstock je glazbeni festival koji je nastao s ciljem promicanja glazbe, očuvanja i promicanja prirodnih ljepota te druženja.
Ove godine program počinje u petak, 21.lipnja projekcijom dokumentarnog filma ‘Sinj City’ autora Nike Gulama u 21 sat i 30 minuta.


Program u subotu počinje ujutro u 9 sati satom Hatha joge s elementima Vinyase. Tijekom dana održati će se radionice, Mandala ili Božje oko, Udruga Biom imat će radionicu ‘Učini me stvarnom’, ptice oko nas i izrada 3D modela ptica i maslačaka. Za sve posjetitelje bit će omogućen ZIP LINE.
Koncertni dio programa počinje u 18 sati, a nastupit će: Seviter, The Countess, Nebula Express, Ciotóg, Billy Joan, Go Lilly, Vukojarac, Đepeto (Banja Luka) i Čudnoređe (Zagreb).


Glavni cilj festivala je druženje i sloboda, te kao takav nema ogradu pa je ulaz besplatan. Bendovi sviraju prezentacijski, a ne natjecateljski, a osim uživanja u prirodi i kvalitetnoj glazbi posjetiteljima je osiguran i prostor za kampiranje i roštiljanje. Festival je odavno stekao odanu publiku, kako domaćeg stanovništva, tako i šireg slušateljstva i ljubitelja različitih žanrova glazbe. John Katić, predsjednik udruge Gljevstok posebno je naglasio posjetiteljima da paze na očuvanje prirode te zahvalio svim donatorima i sponzorima, a posebno vlasniku zemljišta Boži Jagnjiću što im je i ove godine ustupio prostor.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh