Perići osvojili treći uzastopni malonogometni turnir po prezimenima u čast sv. Ante

Autor/ica
Objavljeno: 10 lipanj, 2019

U proteklu subotu u Turjacima je odigran 11. po redu, već tradicionalni malonogometni turnir po prezimenima koji se igra u čast sv.Ante, zaštitnika župe Turjaci. Iako je turnir revijalnog karaktera, natjecateljskog duha nije nedostajalo, igralo se srcem i dušom za svoje prezime ali sve u fer i korektnoj borbi.

Na turniru je sudjelovalo 11 ekipa: Budimiri, Bekani, Brig, Galići, Lucići, Markovići, Perići, Perkovići, Pupići, Šarci i Rožani. Nakon razigravanja po skupinama u polufinalu snage su odmjerili Bekani i Brig te Galići i Perići. U finalu su se sasvim zasluženo sastali Perići i Bekani, a slavili su Perići rezultatom 7:1. Samo finale je većim dijelom bilo u egalu, poluvrijeme je završilo neriješeno 0:0 nakon čega su Bekani poveli ali ubrzo nakon toga Perići se vraćaju i okreću rezultat na 2:1. Poslije toga na terenu je postojala samo jedna ekipa, Perići koji u samo nekoliko minuta zabijaju još 5 golova i na kraju uvjerljivo i sasvim zasluženo osvajaju svoj treći uzastopni turnir u čast sv. Ante.

Između polufinalnih utakmica i finala odigrala se je napeta i jako zanimljiva revijalna utakmica ženskih ekipa sa pregršt zanimljivih poteza. Na samom kraju iza finalne utakmice organizirana je dodjela pehara pobjednicima te zajedničko druženje svih prisutnih. Turnir je protekao u odličnoj atmosferi i uz veliku podršku publike oko igrališta.

Rezultati:

Polufinale:

Bekani – Brig 2:0
Perići – Galići 2:1

Finale:

Perići – Bekani 7:1

Print Friendly
Facebook
Na vrh