Marino Trans

Podjela vaučera za radne bilježnice u OŠ ‘Ivana Lovrića’

Autor/ica
Objavljeno: 19 kolovoza, 2019

Iz Osnovne škole ‘Ivana Lovrića’ uputili su obavijest o preuzimanju vaučera za kupnju obveznih radnih bilježnica za školskoj godini 2019./2020.

Grad Sinj za sve učenike koji pohađaju osnovnu školu od I. do VIII. razreda na području Grada Sinja i imaju s roditeljem/skrbnikom prebivalište na području Grada Sinja, preko vaučera financira kupnju obveznih radnih bilježnica za školsku godinu 2019./2020. i to u knjižarama ‘PAPIRKO BB’, Vrlička ulica 42, Sinj i Školska knjiga d.d., Poslovnica Sinj, Trg kralja Tomislava 3, Sinj.

Podnošenje zahtjeva i podizanje vaučera bit će u sjedištu Osnovne škole Ivana Lovrića u Sinju, Put ferate 2, od utorka 20. kolovoza 2019. godine svakim radnim danom od 9 do 11 sati do 23. kolovoza 2019. godine.

‘Molimo vas da pri dolasku u školu pripremite kopiju osobne iskaznice (roditelja/skrbnika) kako bismo ubrzali cijelu proceduru. Nadalje, udžbenici koje nabavlja MZO za sve učenike koji pohađaju osnovnu školu od I. do VIII. razreda bit će dostavljeni u školu te će ih učenici i roditelji preuzeti osobno u školi o čemu ćete još biti obaviješteni’, poručuju iz OŠ ‘Ivana Lovrića’.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh