POZIV na javno izlaganje u sklopu javne rasprave o Studiji strateške procjene utjecaja na okoliš o Prijedlogu Izmjena i dopuna prostornog Plana uređenja Grada Trilja

Autor/ica
Objavljeno: 13 srpanj, 2018

grbtrilj

Gradonačelnik Grada Trilja donio je Odluku o upućivanju Studije strateške procjene utjecaja na okoliš i Prijedloga Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Trilja u javnu raspravu.

Javna rasprava provodit će se u razdoblju od 16. srpnja do 16. kolovoza 2018. godine.

Za vrijeme trajanja javne rasprave moći će se izvršiti uvid u nacrt Studije strateške procjene utjecaja na okoliš i Prijedlog Izmjena i dopuna prostornog plana uređenja Grada Trilja svakim radnim danom od 8.00 do 14.00 sati u prostorijama gradske uprave Grada Trilja, Poljičke republike 15.

Javna rasprava provoditi će se i putem službene web stranice Grada Trilja.

U sklopu javne rasprave biti će održano javno izlaganje Studije strateške procjene utjecaja na okoliš i Prijedloga Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Trilja. Javno izlaganje održati će se dana 17. srpnja 2018. godine u 12.00 sati u prostorijama kino dvorane.

Pozivaju se svi zainteresirani da prisustvuju javnom izlaganju kao i da svojim mišljenjima, prijedlozima i primjedbama sudjeluju u javnoj raspravi.

Gradonačelnik Grada Trilja
Ivan Šipić, dipl.teolog

Facebook