Premijerno izvedena predstava ‘Krčma’

Autor/ica
Objavljeno: 3 veljača, 2018
krcma6

Pred brojnom publikom članovi Sinjskog pučkog kazališta sinoć su u gradskom kinu premijerno izveli predstavu ‘Krčma’.

‘Krčma’ je nastala po tekstu Dinka Šimunovića, kojeg je dramaturški obradio Ivan Leo Lemo. Sjajnim izvedbama glumačka postava u sastavu Lovrin Tomašević (Dinko Šimunović), Ante Bošnjak Bare (Jozo Vilović), Marija Mandac (krčmarica Ana), Katarina Vrca (konobarica Mara), Ante Cvitković (Bošnjak), Dinko Franchini (kaluđer Mile), Petra Ugrin (Ciganka), Ante Vrca (Cigo) i Dijana Rančić (Baba) oduševili su mnogobrojne Sinjane i Cetinjane koji su ih u nekoliko navrata nagradili dugim pljeskom. Oduševljen je bio i režiser ‘Krčme’, predsjednik Sinjskog pučkog kazališta Željko Viculin.

‘Publika je svjedočila jednoj, nadam se novoj uspješnici Sinjskog pučkog kazališta, a aplauz na kraju nam je rekao sve. Svi smo uzbuđeni te ćemo sebi dozvoliti par dana odmora dok se slegnu sve emocije. Svi iz Sinjskog pučkog kazališta smo uživali, a nadamo se da je i publika’, kazao je Viculin.

Ulogu Joze Vilovića sjajno je odigrao Ante Bošnjak Bare, kazališnoj publici poznat po nastupima u predstavama HKUD-a ‘Peruća’ iz Hrvaca.

‘Ovo je prva predstava u suradnji sa Sinjskim pučkim kazalištem. Smatram da je ovo jedna nova uspješnica i da naša suradnja neće ostati samo na ovoj predstavi. Publika je zadovoljna, a to nam je najvažnije, zbog toga ovo sve i radimo’, kazao je Ante Bošnjak Bare.

Print Friendly
Facebook
Na vrh