Priopćenje HDZ-ovih kandidata za sinjsku izvršnu vlast

Autor/ica
Objavljeno: 19 svibanj, 2017

hdz_sinj

Poštovane Sinjanke i Sinjani,

dugotrajni su i uglavnom nerješavani veliki problemi Grada.

Od stalnog pada proračuna, nerazmjera ulaganja Grada i zanemarive koristi za Grad i broj zaposlenih Sinjana u GZK, petogodišnji „status quo“ bivše vojarne Ivaniša Nelipića, osmogodišnji „status quo“ gradskog bazena, neizgradnja zgrade OŠ Fra Pavla Vučkovića, neizvjesnosti koje nose više milijunske parnice koje su u tijeku,…do upornog osporavanja da je projekt „Sinj u sridu“ mogao ići dalje. On usprkos svemu ide dalje.Očito je da tu temelje tek treba izgraditi, učvrstiti i oplemeniti.

Iako to u ovom izbornom vremenu nije moguće baš najiscrpnije izložiti, iznijeli smo po glavnim pitanjima konkretne planove, konkretne načine, konkretnu stručnu, organizacijsku i ukupnu snagu kojom se naši vrlo zahtjevni ciljevi mogu ostvariti.

Naše djelovanje i u ovom razdoblju pokazalo je da ne dajemo nemoguća obećanja, jer obećanju treba prethoditi znalački, stvarni, istinski uvid u materiju.

Mi smo Sinjani, dušom i srcem za svako sinjsko naselje. Sinj je dio Hrvatske. Stoga je prirodno djelovati zajedno sa SDŽ i RH. U danima koji su za nama vidjelo se i da su nam i pristup i metode zajedničke: konkretni ciljevi, konkretna realizacija.

Kaže se predizborna utakmica, ali neka ne pobijedi demagogija, populizam i metode koje s izborima i upravljanju s javnim potrebama Sinja i Sinjana, nemaju nikakve veze.

Stoga je i naša nada da će i odaziv na izbore biti odgovoran i velik.

Lista broj 4. za gradonačelnicu Grada Sinja, mr.sc. Ivana Pavić, kandidati za zamjenike Petar Šabić, dipl.ing.el., Tonći Pletikosić, dipl.iur

Lista broj 2. za Gradsko vijeće, Hrvatska demokratska zajednica

Facebook