Priopćenje liste BIRAM BOLJE

Autor/ica
Objavljeno: 19 svibanj, 2017

biram_bolje1

Poštovani stanovnici općine Otok, došli smo do kraja kampanje i gledajući na protekle dane možete reći da vam je svega dosta i kako se svako četiri godine ponavlja isti ili sličan scenarij. Možete reći kako nismo imali domjenke ili kako naša lica nisu naslikana na plakatima po mjestu. U pravu ste, ali to ne znači da nam nije stalo do vas, već znači da nam nije do „kruha i igara“ koje vam se nude godinama. Za nas je svaki čovjek bitan i želimo se brinuti o njemu od rođenja do starosti. Dok ste zasićeni od obećanja, trgovine i neravnomjernog razvoja Općine, mi želimo uz vašu potporu ostvariti točke našeg programa, od demografije, gradnje infrastrukture, poboljšanja prometa do realizacije projekta vezanih za kvalitetu života. Naš program je realan i jedino što tražimo je da nam ukažete svoje povjerenje na izborima kako bi Otok uz našu pomoć postao primjer razvoja Dalmatinske zagore i ponosa svakog stanovnika.

Dragi birači, vi ste ti koji odlučujete koliko vam treba naša ruka i glas da se izborimo za promjene koje donose dobro našem mjestu.

Nastupamo bez političkog iskustva, ali imamo iskustvo i sposobnost svojih profesija, čiste obraze i dobre namjere. Nećemo se izgubiti u ciljevima i ostvarivanju našeg programa jer nemamo straha od rada i obveza i sigurni smo u ono za što se borimo.

Vaš glas nema cijenu, čuvajte svoje dostojanstvo, izađite na izbore i prepoznajte kandidata za načelnika br. 3 Ivana Plavšu-Bokića i njegovog zamjenika Silvija Norca-Kljaju i

nositeljicu liste br.5 Marijanu Vuletu

Zajedno BIRAMO BOLJE za svakog čovjeka naše općine Otok.

Facebook