Priopćenje za javnost sinjskog SDP-a

Objavljeno: 27 lipnja, 2016
stipe_jc02

Povodom incidenta koji se dogodio na obilježavanju Dana državnosti u Sinju, priopćenjem za javnost oglasio se GO SDP-a Sinj. Priopćenje koje potpisuje predsjednik Stipe Jadrijević Cvrlje prenosimo u cijelosti:

‘Recentni događaji koji su se dogodili prilikom obilježavanja Dana branitelja Sinja i Cetinskog kraja, 30.svibnja 2016. godine kao i oni prilikom obilježavanja Dana državnosti, 25.lipnja 2016. godine sigurno ne idu u smjeru demokratizacije i pluralizacije društvene i političke scene u Sinju, jačanju multikulturalnosti, tolerantnosti i prava na drugačiji stav i razmišljanje što smatram apsolutno neprihvatljivim i vrijednim najoštrije osude.

Naš grad ne smije biti tema novinskih članaka i portala kao sredina u kojoj se ne poštuju niti najsvetija mjesta na dane u godini koje svi hrvatski građani dostojanstveno obilježavaju s ponosom i pijetetom.

S poštovanjem,

Predsjednik GO SDP-a Sinj Stipe Jadrijević-Cvrlje, mag.oec.