Pripreme: Alkar uvjerljiv u Kaštelima

Autor/ica
Objavljeno: 13 rujan, 2018
Košarka

Alkar je danas u Kaštelima odigrao novu pripremnu utakmicu u kojoj je slavio uvjerljivu pobjedu protiv prošlogodišnjeg premijerligaša Ribole Kaštela…

Sinjska momčad u Sućurac je doputovala sa svega osam igrača, dosta njih je ostalo van pogona zbog manjih ozljeda, ali i takav “krnji” sastav pokazao se kao prejak za momčad koju vodi Luka Žitko.

Uvodnih deset minuta sinjski košarkaši su zaključili s pet koševa viša, ali u drugom periodu momčad Srđana Helbicha u potpunosti je izdominirala i na poluvrijeme otišla s prednošću od 45:26.

U istom ritmu Alkar je nastavio i nakon povratka iz svlačionice pa je shodno tome i razlika na semaforu neumoljivo rasla. Tek u završnom periodu Sinjani su popustili i domaćinima omogućili bolji skor u barem jednoj četvrtini.

U redovima Kaštela nastupio je i dugogodišnji igrač Alkara Martin Bilandžić koji će od ove sezone nastupati za kaštelanskog drugoligaša.

Rezultat:

Ribola Kaštela – Alkar 67:88 (15:20, 11:25, 15:22, 26:21)

Ribola Kaštela: Marasović (8), Rašetina (5), Vručinić (5), Bilandžić (13), Sanader, Vidović (3), Roso (16), Pruže (13), Mamić, Biočić (4).

Alkar: Brown (22), Jo. Boban (17), Šipić (8), Modrić (4), Marić (16), Žaper (5), Vučić (16), Jukić-Bračulj.

Print Friendly
Facebook
Na vrh