Rukometaši Trilja i Kamička za Ivana Omrčena

Autor/ica
Objavljeno: 15 ožujak, 2019

Nakon košarkaša, malonogometaša i drugih ljudi dobre volje i plemenita srca, u akciju prikupljana sredstva potrebnih za liječenje bivšeg košarkaša Ivana Omrčena uključili su se i rukometaši.

Naime, derbi 14. kola 2. HRL-jug u kojem se sutra od 17 sati u Trilju sastaju Trilj i sinjski Kamičak ima humanitarni karakter. Trener Triljana Mario Dragušica istaknuo je kako se i rukometaši žele uključiti u humanitarnu akciju za pomoć Ivanu Omrčenu.

‘Sutra u derbiju cetinskog kraja i cijelog kola, u kojem igraju Trilj i Kamičak, prikupljati će se pomoć za našeg prijatelja i sugrađanina Ivana Omrčena. Na ulazu u dvoranu bit će postavljene kutije u koje će gledatelji moći ostaviti donacije, u skladu sa svojim mogućnostima. Isto tako, rukometaši Trilja i Kamička sa svojim stručnim stožerima i upravama dat će priloge za potrebe Ivanova liječenja. Pozivamo sve ljubitelje rukometa, Triljane i Sinjane neka dođu u dvoranu na rukometnu feštu, uživaju u rukometnoj igri i pomognu Ivanu Omrčenu’, kazao je trener triljske momčadi Mario Dragušica.

Print Friendly
Facebook
Na vrh