Sazvana 16. sjednica sinjskog Gradskog vijeća

Autor/ica
Objavljeno: 22 rujan, 2018
gradsko_vijece040918

Potpredsjednik sinjskog Gradskog vijeća ANĐELKO BILANDŽIĆ sazvao je 16. sjednicu Gradskog vijeća, koja će se održati u srijedu, 26. rujna s početkom u 17 sati.

Za sjednicu je predložen Dnevni red od 17 točaka. Tako će gradski vijećnici, između ostaloga, ponovo pokušati izabrati predsjednika Gradskoga vijeća, a raspravljat će i o Prijedlogu Rješenja o razrješenju i imenovanju u stalnim radnim tijelima (odborima) Gradskog vijeća.

Na Dnevnom redu sjednice naći će se i Prijedlog Godišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Sinja za 2017. godinu, kao i Obrazloženje Prijedloga, te Prijedlog Polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Sinja od siječnja do lipnja ove godine, kao i Obrazloženje istog.

Na idućoj sjednici vijećnici će raspravljati i o Izmjenama i dopunama Prostornog plana uređenja Grada Sinja te Prijedlogu izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana.

Pred vijećnicima će se naći i Prijedlog Odluke o jedinstvenoj bazi podataka nerazvrstanih cesta na području Grada Sinja, Prijedlog Zaključka o dodjeli Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku na korištenje zgrade površine 283 metra kvadratna u ex. vojarni Ivaniša Nelipića za potrebe Centra za socijalnu skrb Sinj.

Na Dnevnom redu 16. sjednice Gradskoga vijeća je i Prijedlog Pravilnika o potporama za zapošljavanje na području Sinja, kao i Prijedlog Zaključka o otpisu dugova fizičkim osobama i objavi poziva za podnošenje zahtjeva za otpis dugova fizičkim osobama.

Pred vijećnicima će se naći i Izvješće o radu gradonačelnice od siječnja do lipnja ove godine, kao i Izvješće o poslovanju Čistoće Cetinske krajine za 2017. godinu s financijskim izvješćem za 2017. godinu.

 

Print Friendly
Facebook
Na vrh