Sazvana 4. sjednica sinjskog Gradskog vijeća

Autor/ica
Objavljeno: 24 rujan, 2017

sjednica-dvorana5

Predsjednik sinjskog Gradskog vijeća Joško Kontić sazvao je 4. sjednicu Gradskog vijeća, koja će se održati u ponedjeljak, 25. rujna u 17 sati.

Za sjednicu je predlažen dnevni red od 15 točaka.

Sinjski vijećnici između ostaloga će raspravljati o Prijedlogu Deklaracije protiv projekta izgradnje termoelektrane Peruća (KKPE Peruća), Prijedlogu Odluke o dopuni odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama, Prijedlogu Odluke o davanju prethodne suglasnosti na Statut Javne vatrogasne postrojbe Grada Sinja, kao i o Prijedlogu Odluke o davanju prethodne suglasnosti na Program rada i razvoja Javne vatrogasne postrojbe Grada Sinja.

Na dnevnom redu naći će se i Prijedlog Zaključka o odabiru najpovoljnije ponude tvrtke „DRAGA-SADRA“ d.o.o., Glavice, za kupnju nekretnine u GZK Sinj po javnom natječaju objavljenom 01.09.2017. god., Izvješće o poslovanju društva Vodovod i odvodnja Cetinske krajine d.o.o., Sinj za 2016. godinu s financijskim izvješćem za 2016. godinu, Izvješće o poslovanju društva Čistoća Cetinske krajine d.o.o., Sinj za 2016. godinu s financijskim izvješćem za 2016. godinu, kao i Izvješće društva Čistoća Cetinske krajine d.o.o., Sinj o gospodarenju otpadom za 2016. godinu.

Facebook