Seminar trenera za Open fun football schooles

Autor/ica
Objavljeno: 23 srpanj, 2019

Proteklog vikend u Čakovcu, u organizaciji Cross culturesa Hrvatska i BiH održan je Regionalni seminar trenera Open Fun football schools.

Zajednica športskih udruga Grada Sinja u navedenom projektu sudjelovala je s 13 trenera koje će krajem kolovoza za 192 djece (m i ž) organizirati projekt u našem gradu.

Prezentaciju našeg grada okupljenim trenerima održala je Hana Kalinić, dok je Josip Malbaša održao dvije radionice: ‘Prevencija nasilja kroz sport-rad s roditeljima’ te ‘Biti dobar trener’, dok je Boris Galić govorio o zaštiti djeteta u sportu kroz radionicu. Praktični dio treninga (trodimenzionalni trening-rotacije) trenerima sudionicima seminara kroz radionicu pokazali su Slaven Lakić (finte i fintiranje) i Josip Malbaša (igre i štafete). Na seminaru sudjelovali su još: Marin Blažević, Stipe Šušnjara, Miro Labrović, Marko Bašić, Anna Perković, Ana Erceg, Klara Erceg, Josipa Marunica i Sarah Vučković.

Projekt Open Fun football schools u Sinju održati će se od 27.08.2019.godine do 30.08.2019.godine u kasnijim popodnevnim terminima. Prijave za projekt koji uključuje zajedno 192 muške i ženske djece u dobi od 6 do 12 godina zaprimati će se od 16.08.2019. kod navedenih trenera ili u Zajednici.

Print Friendly
Facebook
Na vrh