Sinj: Smijenjena vlast

Autor/ica
Objavljeno: 9 veljača, 2019

Vlast u Sinju danas su preuzeli Krnjevali.

U Uredu gradonačelnice Sinja Kristine Križanac danas je izvršena primopredaja vlasti. Ključeve Grada gradonačelnica je, uz nazočnost svog zamjenika Denisa Glavana, predala Ivanu Miloševiću Sakiju, predsjedniku Krnjevalske udruge grada Sinja, u čijoj su pratnji bili članovi Udruge Jerko Bareza i Marko Benja.

Gradonačelnica Kristina Križanac kazala nam je kako joj nije teško pala primopredaja vlasti.

‘Malo ćemo uživati na godišnjem i do daljnjega nikakve izjave nećemo davati, jer smo od ovoga trenutka oslobođeni svih obveza’, kazala je Križanac.

Novog sinjskog gradonačelnika Ivana Miloševića Sakija zamolili smo da nam kaže koje će projekte na dobrobit Sinjana realizirati narednih mjesec dana.

‘A mogu li izjavu dat za dvi – tri minute, kada dođem sebi’, protupitanjem nam je odgovorio Milošević.

Na naše inzistiranje, kasnije nam je ipak otkrio što će se to dobro u Sinju dogoditi za vrijeme vladavine Krnjevala.

‘Imamo neke projekte koji nisu od velike važnosti za grad. Planirali smo s gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem na Korita dovest umitni snjig i napravit ćemo tamo Sljeme 2, žičara će ić od Križa na Visokoj do Kamička, otvara se ponovo Dalmatinka, mlikara će se iz Splita pribaciti u Sinj, Junak će igrati Ligu prvaka, a Alkar Euroligu, ali prije svega bit će ist i pit’, kazao je Milošević.

Nakon primopredaje ključeva Grada, predstavnici bivše i nove sinjske vlasti nazdravili su u čast jednomjesečne vladavine maškara.

Print Friendly
Facebook
Na vrh