Sinjanka Zrinka Matić oduševila nastupom u Supertalentu

Autor/ica
Objavljeno: 6 studeni, 2018

Otkako je u nedjelju navečer u programu Nove TV emitiran glazbeni show Supertalent, društvene mreže i mediji prepuni su oduševljenja nastupom Sinjanke Zrinke Matić.

Izvodeći pjesmu ‘You heart is as black as night’ svoje omiljene pjevačice Beth Hart, ova 33-godišnja djelatnica HRM-a izvedbom i stylingom ostavila je duboki dojam na žiri, publiku i gledatelje pred tv ekranima. Zahvaljujući podršci članova žirija Janka Popovića Volarića, Maje Šuput i Davora Bilmana, Zrinka je ostvarila daljnji nastup u showu. Jedino NE dobila je od članice žirija Martine Tomčić.

Nekoliko dana nakon nastupa Zrinka još uvijek slaže dojmove.

‘Još sve gori! Mene je isto iznenadilo kako je nastao pravi bum oko toga. Zadovoljna sam i svojom izvedbom i reakcijom svih oko mene. Svi pozitivno gledaju na to, oduševljeni su kako sam izvela pjesmu i sve iznenadila. Moram naglasiti da mi je i bio cilj zbuniti sve, da se očekuje neki narodnjak i onda bum’, veselo na prepričava Zrinka.

Kratko je prokomentirala i negativan odgovor Martine Tomčić.

‘Po njenim reakcijama ste mogli vidjeti da i nisu u skladu s njenim odgovorom. Bila je iznenađena i zadovoljna, a mislim da je rekla NE samo da bi bio show.’

Zrinka se pjevanjem bavi cijeli život…

‘Pjevanje je jedna od prvih ljubavi u mome životu, ali eto, život vas odnese na neke druge strane. Dosta sam domoljubna pa sam izabrala taj vojnički život. Često znam zapjevat s gospodinom Ivom Filipovićem Brokvom i s M.O.R.T.-ovcima, a kćer me nagovorila da se prijavim na Supertalent.’

Od svega je, kaže, nastao pozitivan šok, ali voljela bi zadržati i svoju privatnost. Ne zamara se time koliko daleko će dogurati u Supertalentu, a iako namjerava nastaviti vojničku karijeru, rado bi se zadržala i u glazbenim vodama.

‘Nadam se da će ovo biti nekakva odskočna daska. Vidim da već i je, već imam neke pozive. Mislim da ću sad krenit nešto ozbiljno raditi, moglo bi se tu nešto i napraviti, ovo je svakako dobra prilika’, zaključuje Zrinka Matić.

Želimo joj svu sreću, a podrška njenih sugrađana sigurno neće izostati.

Print Friendly
Facebook
Na vrh