fruhwald
otvorena vrata

‘Sinjski Festival znanosti je projekt koji obvezuje’

Autor/ica
Objavljeno: 14 rujna, 2014

danica_ramljak_branimir_stipe02

 

Predsjednik RH dr. sc. Ivo Josipović danas dolazi u Sinj, gdje će otvoriti 5. Festival znanosti Sinj 2014., čiji je pokrovitelj.

Predsjednik Josipović održat će i prvo predavanje na Festivalu, na temu ‘Znanost i obrazovanje – temelj razvoja moderne Hrvatske’, koje će početi u 17,30 sati u dvorani gradskog kina.

Tom prigodom, predsjednik Josipović, u društvu gradonačelnika Sinja Ivice Glavana i predsjednice Organizacijskog odbora Festivala znanosti dr. sc. Danice Ramljak, učenicima sinjskih osnovnih i srednjih škola koji su osvojili visoka mjesta na ovogodišnjim državnim i županijskim natjecanjima uručit će prigodne nagrade.

Gostujući danas u programu Hit radija predsjednica OO Festivala znanosti Sinj 2014. dr. sc. Danica Ramljak pozvala je sve zainteresirane građane da dođu na predavanje predsjednika Josipovića u gradsko kino, kao i na svečano otvaranje Festivala u Alkarske dvore, koje će se upriličiti u 19 sati.

Svoj boravak u Sinju predsjednik dr. sc. Ivo Josipović iskoristit će i za posjet sinjskom područnom odjeljenju Centra za odgoj i obrazovanje Juraj Bonaći Split.

‘Cijeli ovaj Festival zapravo se i događa zbog naših mladih ljudi i ako barem pet mladih ljudi, pet studenata motiviramo da nešto naprave, ja ću to smatrati uspjehom’, kazala je dr. sc. Danica Ramljak, ističući kako je sinjski Festival znanosti projekt koji obvezuje.

Program Festivala znanosti Sinj 2014.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh