ŠK Alkar najbolja i četvrtog dana košarkaškog turnira

Autor/ica
Objavljeno: 9 kolovoz, 2019

Škola košarke Alkar bila je najbolja i četvrtog dana turnira Dani Alke i Velike Gospe 2019, osvojivši prvo mjesto u uzrastu (U-12) dječaka rođeni 2007 i ml.

U prvoj polufinalnoj utakmici mladi Alkari pobijedili su Š.K. Došk iz Drniša rezultatom 44:38, dok su u finalu bili bolji od Š.K. Dražen Petrović iz Šibenik rezultatom 48:42.

Drugo mjesto osvojila je Š.K. Dražen Petrović iz Šibenik pobijedivši u drugoj polufinalnoj utakmici Š.K. Alkar II rezultatom 60:28, a treće mjesto osvojio je DOŠK  iz Drniša pobijedivši Š.K. Alkar II rezultatom 45:39.

Ekipa Š.K. Alkar nastupila je u sastavu: Emanuel Domazet (cap.), Filip Buljan, Luka Radnić, Eduard Poljak, Mario Marović, Leandro Runje, Ivo Miladinov, Dorijan Vujanović, Marijan Mastelić, Ante Buljan i Matej Galić. Treneri: Roko Caktaš i Damir Domazet.

Pehar i medalje najboljima uručili su slavodobitnik 304. Sinjske Alke Frano Ivković i njegov momak Mario Blajić te Hrvoje Vučić i Ivan Svalina igrači Alkara.

Iz Škole košarke Alkar na posljednji dan ovog turnira pozivaju sve polaznike, roditelje i goste na prigodni domjenak koji će se održati nakon dodjele priznanja na košarkaškom igralištu.

PETAK 9. kolovoza 2019. GODINE: (UZRAST dječaka rođenih 2004. godine):
18,00 sati Š. K. Alkar Sinj – Š. K. Amfora Makarska
19,15 sati Š. K. Amfora Makarska – Š. K. Dražen Petrović Šibenik
20,30 sati Revijalna utakmica CURE (Š. K. Alkar Sinj – Š. K. Amfora Makarska)
21,30 sati Š. K. Alkar Sinj – Š. K. Dražen Petrović Šibenik

Print Friendly
Facebook
Na vrh