Marino Trans

Subota je dan za milenijsku feštu Junaka, peče se vol, stižu medalje i pehar!

Autor/ica
Objavljeno: 7 lipnja, 2019

Nije na odmet podsjetiti kako nas sutra očekuje fešta nogometaša Junaka na koju su pozvani svi navijači, simpatizeri i ljubitelji nogometa…

Prvaci Treće HNL jug na pamtljiv su način odlučili proslaviti svoju titulu pa su tijekom tjedna krenuli u lov na prikupljanje donacija, što je rezultiralo velikim odazivom.

Koliko su dobro “tržili” najbolje svjedoči podatak kako se peče, ni manje ni više nego vol i kako će pića biti u dovoljnim količinama (sve besplatno), što znači da nas očekuje fešta desetljeća.

Prije nekoliko dana, u eteru Hit radija gostovao je kapetan Teo Vardić, “frontmen” ove akcije, koji je i sam pozvao na junačku feštu na Gradskom stadionu:

“Ove subote ćemo na pravi način proslaviti osvojeni naslov prvaka lige. Program počinje odmah nakon što se odgleda utakmica reprezentacije Hrvatske koja igra u Osijeku. Igrat ćemo revijalnu utakmicu, mi sadašnji prvaci, protiv čuvene generacije 95/96 i ostalih veterana.”

“Nakon toga bit će dodjela pobjedničkog pehara i medalja za osvojeni naslov. Pozivam sve naše navijače, Sinjane, Cetinjane i sve prijatelje da dođu na feštu kako bi zajedno na pravi sinjski način proslavili šampionsku titulu.”, dodao je.

Program na Gradskom stadionu počinje u 17 sati nastupom Sinjskih mažoretkinja, nakon čega će publika imati priliku pozdraviti ragbijaše i rukometašice, a uvodni dio programa rezultirat će izlaskom generacije 95/96 i aktualnih prvaka.

Dodjela medalja i pehara predviđena je nakon završetka revijalne utakmice.

Svi oni koji imaju mogućnost donirati za potrebe ove manifestacije mogu to i dalje učiniti, a sve informacije mogu pronaći u NK Junak.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh