Sveti Nikola razveselio djecu

Autor/ica
Objavljeno: 7 prosinac, 2017
advent_sinj5

Foto: Turistička zajednica grada Sinja

Na Šetalištu Alojzija Stepinca sinoć je nastavljen program manifestacije ‘Advent u Sinju’.

U okviru otvaranja 8. Dječjeg tjedna, kojeg je organizirala udruga Cjelovit život, na Šetalište je stigao sveti Nikola koji je brojnoj i oduševljenoj djeci podijelio prigodne poklone. Potom su u dvorani Gospe Sinjske uslijedili igrokazi ‘ Balonijada’ i ‘Darovi svetog Nikole’ te predstava ‘Propale podvale’ koje su izveli učenici osnovne škole ‘Ivana Mažuranića’ Han.

Na Šetalištu Alojzija Stepinca upriličeno je i predstavljanje Općine Otok. Općinu je predstavljala Školska zadruga ‘Blaga Kamešnice’ Otok čiji su radovi izloženi na njihovoj kućici. Riječ je o radovima koje su uglavnom izradili otočki osnovnoškolci te time zasigurno dodali još jednu slatku notu njihovim proizvodima.

Na Šetalištu smo zatekli jednu od organizatora događaja, direktoricu Turističke zajednice grada Sinja Moniku Vrgoč, koja je izjavila:

‘Ja sam izuzetno zadovoljna, moram reći da su se ljudi zaista potrudili, došli su tu sa školskom zadrugom, prekrasne dvije cure iz osnovne škole su prezentirale svoje rukotvorine i to je sve za jednu humanitarnu svrhu. Tim više sigurno dajemo još jedan veći dojam za ove dane kada je upravo milosrđe i plemenitost najznačajnije upravo u vrijeme rođenja Isusa Krista.’

fotogalerija (Turistička zajednica grada Sinja)

Facebook
Na vrh