U nedjelju finale turnira Sinjski Maligani 2019

Autor/ica
Objavljeno: 8 kolovoz, 2019

U četvrtak 1.kolovoza odigrane su polufinalne utakmice na Tradicionalnom 11. Turniru na male branke Sinjski Maligani 2019. U nedjelju nas očekuje finale, kao i susret za treće mjesto…

Četvrtak (1.kolovoza) POLUFINALE :

CB Time out Aparati za zabavu Nike – CB Back in black 4:0

Koktel bar Faraon – Zabranjeni 2:1

U prvoj polufinalnoj utakmici branitelj naslova je uvjerljivo pobijedio posljednju domaću momčad koja je ostala u igri za naslov.U prvom poluvremenu ekipa Back in blacka je igrala odličan nogomet , ali nisu uspjeli izdržati pritisak branitelja naslova. U strijelce su se upisali Kovačević , Legčević , Pavičić i Jelavić.

U drugoj polufinalnoj utakmici gledali smo napeto nadmetanje u kojem je pobjedu odnijela ekipa Faraona. Ekipa Zabranjeni nije uspila doći do finala , ali za utjehu im ostaje borba za treće mjesto. Za Faraon su se u strijelce upisali Škopljanac i Rožić , a za Zabranjene Kirevski.

Finalna večer turnira se još nije igrala iz razloga što je prošli vikend Sinj bio u znaku Alkarskih svečanosti , a od ponedjeljka do petka se na igralištu igra dječji turnir u košarci koji organizira Škola Košarke Alkar Sinj.

Iz tog razloga organizator je donio odluku da će se finalna večer održati u nedjelju 11.kolovoza s početkom u 20 sati.

Finalna večer će započeti u 20 sati utakmicom za treće mjesto koju će igrati CB Back in black i ekipa Zabranjeni. Nakon toga će u 20:45h na rasporedu biti revijalna utakmica koju će igrati mlađa momčad Sinjskih Maligana protiv starije momčadi Sinjskih Maligana. Nakon revijalne utakmice održati će se nagradna igra u kojoj je organizator pripremio bogate nagrade za osvajače nagradne igre. I nakon nagradne igre centralni događaj večeri u 22:30h – finale Tradicionalnog 11.Turnira na male branke Sinjski Maligani 2019.

U finalu će igrati CB Time out Aparati za zabavu Nike protiv ekipe Koktel bar Faraon.

U poluvremenu finalne utakmice Klub navijača Sinjski Maligani će dodijeliti tradicionalnu nagradu „Dite Maligana“ koja se daje najboljem i najborbenijem igraču Košarkaškog Kluba Alkar i Nogometnog Kluba Junak u prošloj sezoni.

Od početka do kraja finalne večeri na igralištu će biti postavljene kutije u koje će posjetitelji moći ubaciti humanitarne donacije koje će Klub navijača donirati u humanitarne svrhe. O detaljima humanitarne akcije i o informaciji gdje će se i kome uplatiti novac Klub navijača će na vrijeme obavijestiti javnost.

LISTA STRIJELACA:

6 – Toni Legčević (CB Time out Aparati za zabavu Nike)

4 – Mladen Rožić

3 – Jure Bašić , Joško Sunara (Koktel bar Faraon) , Dino Velimirović (Casertana)

2 – Mladen Burilović (CB Time out Aparati za zabavu Nike) , Stjepan Šandrić (CB Back in black ) , Tomislav Marić (Brnaze) , Jadran Kirevski (Zabranjeni) , Joško Jelavić (CB Time out Aparati za zabavu Nike) , Robert Vinko Pavičić (CB Time out Aparati za zabavu Nike)

1 – Ivan Zorica , Jerko Zorica (CB Back in black) , Ivan Šimunović , Stipe Dolić (Koktel bar Faraon) , Ivica Jukić , Mirko Babić , Ivan Mujan , (Zabranjeni) , Ante Lovrić , Martin Matić , Antonio Vujičević (Casertana) , Dino Ramljak , Tomislav Katić , Jerko Čugura , Hrvoje Ajduković , Frano Matas (Pršutoreznica Miško) , Ante Čondić (Boscova dica) , Ivan Vukasović – Lončar (CB Milli) , Ivan Mihovilović (CB Dijamant) , Zvonimir Glavina (Vole gradele) , Duje Jelaska , Antonio Lisica (Garaža Pujanke) , Ante Škopljanac (Koktel bar Faraon) , Toni Kovačević (CB Time out Aparati za zabavu Nike)

Print Friendly
Facebook
Na vrh