U sjajnoj atmosferi održana 5. Bila noć DPH Sinj

Autor/ica
Objavljeno: 15 srpanj, 2019

Foto: Jakov Kalajžić

Brojni navijači Hajduka okupili su se u subotu, 13. srpnja u restoranu Vreba u Hrvacama, na 5. Biloj noći koju je organiziralo Društvo prijatelja Hajduka Sinj.

U sjajnoj atmosferi tako je proslavljeno prvih 5 godina DPH Sinj, u kojima je ovaj DPH postao najbrojnija udruga u Cetinskoj krajini. U tih 5 godina su postali poznati kao organizatori brojnih akcija učlanjivanja te akcija humanitarnog karaktera, koje uključuju brojna darivanja krvi u suradnji sa sinjskim Crvenim križem i podružnicom Torcide Sinj.

Foto: Jakov Kalajžić

Uz navijače, ovogodišnjoj Biloj noći nazočili su predstavnici HNK Hajduk na čelu s trenerom prve momčadi Sinišom Oreščaninom i njegovim pomoćnicima, nekoliko igrača Hajduka predvođeni kapetanom Josipom Juranovićem, predstavnici Našeg Hajduka Dino Marković, Tomislav Mikulić i Natalija Đukanović te prijatelji i kolege iz DPH-ova Brela, Makarska, Tučepi, Baška Voda, Imotski, Podgora, Dublin, Berlin, Zagreb i Munchen.

Foto: Jakov Kalajžić

DPH Sinj je ove godine ispunio cilj potpisavši preko 100 donatora u akciji ‘Za sva vremena’, u kojoj sudionici doniraju mjesečne novčane iznose u cilju otkupa dionica Hajduka, i tako se našao u društvu s DPH Šibenik i DPH Županja koji se jedini u svijetu mogu pohvaliti tom činjenicom. Za ovaj uspjeh voditelj projekta ‘Za sva vremena’ Tomislav Mikulić uručio je prigodan poklon predsjednici DPH Sinj Ivani Botici. Nakon toga, ispod sale restorana Vreba upriličen je vatromet kojim je proslavljen ulazak DPH Sinj u društvo s preko 100 donatora.

Foto: Jakov Kalajžić

Tijekom Bile noći navijači su imali prigodu učlaniti se u Hajduk. Tako je DPH Sinj dobio svog 700-tog člana – Sinjanina Vedrana Ugrina, koji je nagrađen kapom, šalom i majicom iz Cro fan shopa.

‘Želim se zahvalit svim gostima 5. Bile noći na odličnoj atmosferi i još jednoj potvrdi kako je Bila noć iz godine u godinu sve bolja i bolja. Posebno se želim zahvaliti svim sponzorima i restoranu Vreba koji su nam pomogli u organizaciji. Na ovoj fešti učlanili smo i 700. člana te smo se približili broju članova iz prethodne godine. Također, iznimna mi je čast istaknuti kako smo ušli u klub 100 donatora u projektu otkupa dionica Za sva vremena te smo tako postali treći DPH u svijetu kojemu je to pošlo za rukom. Pozivam i ostale navijače Hajduka da nam se pridruže i postanu dio projekta jer nemamo namjeru stati na broju 100. Još jednom hvala svima i vidimo se na nekoj od sljedećih akcija koje ćemo organizirati. HAJDUK ŽIVI VJEČNO’, poručila je predsjednica DPH Sinj Ivana Botica.

Foto: Jakov Kalajžić

Dodajmo kako je na 5. Biloj noći održana lutrija s bogatim nagradama, a za dobru zabavu pobrinula se grupa Uzbuna.

Print Friendly
Facebook
Na vrh