Uprava Alkara smijenila trenera Kujundžića, novi strateg već na “nišanu”

Autor/ica
Objavljeno: 21 studeni, 2017
Foto: Ante Botić

Foto: Ante Botić

Na sinoćnjem zasjedanju Uprave KK Alkar donesena je odluka o smjeni trenera prve momčadi Domagoja Kujundžića. Predsjednik kluba tu je odluku prokomentirao u razgovoru za Hit radio…

Utakmica na Gripama bila je posljednja za Domagoja Kujundžića koji je tako nakon nepuna četiri mjeseca završio svoj angažman u Sinju. Dvije ostvarene pobjede pokazale su se nedovoljnima, ali u obraćanju medijima predsjednik Glavan jasno je naglasio da to nije bilo presudno:

“Sinoć je Uprava Alkara održala sjednicu na kojoj se raspravljalo o više tema, a jedna od njih je bila i povjerenje treneru Domagoju Kujundžiću. Većina se složila da je vrijeme za rastanak, Kujundžić se ponio gospodski, on je postavio svoja leđa pomogao je klubu, ima dvije pobjede koje će nam jako značiti u borbi za opstanak. Međutim, većina je bila mišljenja da nam treba trener s više prvoligaškog iskustva, možda malo žešći, divljiji jer je Kujundžić bio preblag prema ekipi i vođenju utakmica. Sada smo u pronalasku novoga trenera. Nadam se da ćemo do sutra, trening je u 17,30 sati, naći novoga trenera. Pregovaramo s nekolicinom trenera i tijekom srijede ćemo sve znati.”

Kujundžić je klupu Alkara preuzeo u ljeto, a u dosadašnjih sedam kola ostvario je dvije pobjede, protiv izravnih konkurenata u borbi za opstanak, Ribole Kaštela i Jazine Arbanasa.

Print Friendly
Facebook
Na vrh