Večeras se nastavlja turnir Maligana

Autor/ica
Objavljeno: 14 srpanj, 2019

Nakon utakmica odigranih u petak, večeras se nastavlja turnir Sinjskih Maligana…

Rezultati – petak:

Caffe x bar Velić – G-točka 2:6
Zabranjeni – Sipa i bobići 0:0(2:1 nakon penala)
Koktel bar Faraon – CB Bila boja 2:1

U prvoj utakmici večeri zanimljivo nadmetanje koje je rezultiralo visokom pobjedom G-točke. Visoka pobjeda je bila sve samo ne lagana jer je rezultat bio neizvjestan do zadnje dvije minute. Dobra predstava mladih momaka iz Velića koji sigurno imaju velik potencijal za sljedeće godine.

U drugoj utakmici večeri tvrda i neizvjesna borba koja je završila bez golova. U lutriji penala mirniji i precizniji su bili igrači ekipe Zabranjeni te su tako ušli u drugo kolo turnira. Ekipa Sipa i bobići je pokazala visoku kvalitetu i od njih se sljedeće godine mogu očekivati velike stvari.

U zadnjoj utakmici večeri također smo gledali napetu borbu u kojoj se pobjednik odlučio tek minutu prije kraja. Dečki iz Faraona su nadmudrili ekipu Bile boje i tako se Faraon plasirao u drugo kolo. Dečkima iz Bile boje preostaje razrada taktike za sljedeći turnir i nada da će sljedeće godine postići bolji rezultat.

Nedjelja (14.srpnja):

20:45h OPG Mateljan – CB Latina Trilj
21:30h CB Ferata – 3.poluvrijeme
22:15h Suhač Commerce – Aequum

U prvoj utakmici večeri nas očekuje napeta borba između ekipe OPG Mateljan i CB Latina Trilj. Dugogodišnji sudionici turnira koji su do sada nosili ime Šank linija svake godine igraju odlično pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li ove godine ostvariti bolji rezultat nego prijašnjih godina. CB Latina je okupila respektabilnu ekipu koja ima šansu svima pomrsiti račune.

Druga utakmica večeri nudi dvoboj CB Ferate i ekipe 3.poluvrijeme. Dugogodišnji sudionik CB Ferata uvijek je pružala dobre partije i bit će zanimljivo vidjeti hoće li lako proći prvu prepreku ili će pak više sreće imati u trećem poluvremenu.

U zadnjoj utakmici večeri igrat će Suhač Commerce , jedna od najdugovječnijih sinjskih malonogometnih ekipa protiv ekipe Aequum. Dečki iz Aequuma željni dokazivanja imaju šanse za dobar rezultat stoga će biti zanimljivo vidjeti tko će izboriti prolazak u drugo kolo turnira.

Print Friendly
Facebook
Na vrh