‘Vlaji’ upozoravaju na porušene znakove u centru Zelova

Autor/ica
Objavljeno: 9 kolovoz, 2018
poruseni_znak_zelovo3

Na mail Ferate jučer je stigao dopis Biciklističkog kluba ‘Vlaji’ Sinj u kojem upozoravaju na porušene prometne znakove na području Zelova.

poruseni_znak_zelovo4

Navode kako su tijekom vožnje predivnim lokalitetima Zelova ostali zaprepašteni vidjevši u centru Zelova porušene prometne znakove.

‘Dok smo prolazili naseljenim dijelom pored stare škole zamijetili smo pet porušenih prometnih znakova koji su doslovno na silu iščupani zajedno sa betonom iz zemlje. Znakovi su to koje pokazuju trase biciklističkih staza općine Muć i Sinj kao i neki prometni znakovi. Nažalost, nije ovo prvi put, učestalo se ovo događa na drugim dijelovima biciklističkih staza iz programa MED PATHS’, ističu ‘Vlaji’ te dodaju kako ovim putem žele skrenuti pažnju na devastaciju društvene imovine, kako bi nadležne institucije što hitnije konačno reagirale na ovako ‘žalosne prizore i događaje’.

poruseni_znak_zelovo2

Jutros smo kontaktirali sinjsku Nadcestariju, gdje nam je voditelj poslova Nediljko Živaljić kazao kako je dio znakova u njihovoj ingerenciji, kako će poslati ophodnju i riješiti ovaj problem. Znakovi koji označavaju biciklističke staže, kaže nam Živaljić, u ingerenciji su Grada Sinja, koji ima obavezu skrbiti o njima 5 godina od dana njihovog postavljanja.

Stoga smo kontaktirali i Komunalnu službu Grada Sinja, gdje su nam također kazali kako će promptno reagirati i znakove vratiti u prvobitno stanje.

poruseni_znak_zelovo1
Print Friendly
Facebook
Na vrh