Završen Košarkaški kamp u organizaciji ŠK Alkar, poznati najbolji pojedinci

Autor/ica
Objavljeno: 23 srpanj, 2019

Uspješno je završen Košarkaški kampa u organizaciji Škole košarke Alkar koji se održavao na starom košarkaškom igralištu pored kina…

Već ranije dobili smo imena pobjednika u igri 1-1 u svojim uzrastima u kojoj su slavili Stipe Kordić, Filip Buljan, Dorijan Vujanović, Lovre Jukić, Vatroslav Mastelić i Luka Jukić te igri 2:2 gdje su slavili Petar Bilobrk i Ivano Munivrana, Emanuel Domazet i David Ivan Mijatović, Marko Vidić i Petar Vrgoč, Roko Vrgoč i Ivan Runje.

Sada smo dobili smo i pobjednike u igri 3-, a najbolji su bili Dorijan Vujanović, Filip Buljan i Ivan-Pavao Glavan, Lovre Armanda, Petar Vrgoč i Roko Munivrana te Vatroslav Mastelić, Marko Milošević i Jerko Blajić.

U finale najboljih šutera plasirali su se Mario Marović, Dorijan Vujanović, Marko Vidić, Lovre Jukić, Roko Munivrana, Roko Vrgoč i Antonio Plazibat. Ukupni pobjednik u šutu bio je Antonio Plazibat, dok je u šutu za tri poena najbolji bio Marko Vidić.

Košarkaški kamp ove je godine privukao oko 60 polaznika koji su dva puta dnevno vrijedno radili pod paskom trenera Damira Domazeta, Roka Caktaša, Ivana Mihaljevića, Denisa Bobete, Stipe Tomića i Domagoja Kanaeta.

Print Friendly
Facebook
Na vrh