Završeno 19. izdanje košarkaškog turnira u organizaciji Škole košarke Alkar

Autor/ica
Objavljeno: 12 kolovoz, 2018
ŠK Alkar Sinj

Na 19. Košarkaškom turnira Škole košarke KK Alkar, koji se igrao u okviru manifestacije ‘Dani Alke i Gospe Sinjske 2018.’, u uzrastu dječaka rođenih 2003. i ml. (U15), prvo mjesto osvojila je ekipa Škole košarke Dražen Petrović iz Šibenika...

Šibenčani su nakon izvrsne utakmice pobijedili Školu košarke KK Alkar rezultatom 84:80 i Školu košarke KK Amfora iz Makarske rezultatom 80:31. Drugo mjesto osvojila je ekipa Škole košarke KK Alkar pobijedivši ekipu Škole košarke KK Amfora iz Makarske rezultatom 64:55, koja je osvojila treće mjesto.

Škola košarke KK Alkar nastupila je u sastavu: Borna Jurela (cap.), Tomislav Šepček, Frano Radan, Gabrijel Radman, Roko Tenžera, Ivan Župić, Mirko Jukić, Antonio Plazibat, Mladen Tomašević, Roko Vrgoč, Bože Talaja, Marko Đovani Romac, Bože Poljak i Gabrijel Bilobrk pod vodstvom trenera Roka Caktaša.

Pehare i medalje uručili su dogradonačelnik i predsjednik KK Alkara, Denis Glavan Puće i voditelj ŠK Alkar, Damir Domazet, a program je vodio Vlatko Rogulj Vlaja.

Na završnoj večeri pred više stotina posjetitelja Škola košarke KK Alkar počastila je prigodnim domjenkom roštiljom, pizzama, kolačima, uštipcima, pečeni odojkom i pićem sve sudionike, goste, polaznike škole košarke, njihove roditelje i sve ljubitelje košarke koji su se našli na kultnom košarkaškom igralištu.

Nagrađeni su i polaznici kampa najbolji u svojim uzrastima u igri ‘1 na 1’ su: Ante Jukić, Emanuel Domazet, Lovre Armanda, Bože Bilonić, Vatroslav Mastelić, Roko Tenžera i Mirko Jukić.

U igri ‘2 na 2’ uzrast 2006./07./08. najbolji su bili Mihael Budimir i Entoni Ćurković, uzrast 2005./06. Vatroslav Mastelić i Marko Vidić, a uzrast 2003./04. Mirko Jukić i Kristijan Pletikosić.

U igri ‘3 na 3’ uzrast 2006./07./08. najbolji su bili Roko Munivrana, Mihael Budimir i Lovre Jurić-Šolto, uzrast 2005./06. Vatroslav Mastelić, Ivan Buljan i Marko Babić, uzrast 2003./04. Mirko Jukić, Hrvoje Maleš i David Domazet.

U igri ‘5 na 5’ uzrast 2006./07./08. najbolji su bili Emanuel Domazet, Marijan Mastelić, David Šušnjara, Filip Buljan, Lovre Jukić-Šolto, Karlo Maleš i Ante Jukić, uzrast 2003./04./05. Mladen Tomašević, Marko Milošević, Vatroslav Mastelić, Jerko Blajić i Ante Kardoš.

U natjecanju u ‘slobodnim bacanjima‘ najbolji su Leandro Runje, Marko Milošević i Vatroslav Mastelić. U natjecanju u ’tricama’ najbolji su Filip Buljan, Emanuel Domazet i Luka Jukić.

Zlatne medalje i pehare najboljima uručili su Stipe Vrcan, Mladen Pavić Kembo, Pero Perajica, Ivica i Goran Caktaš, Davor Vučković Max, Joško Boban, Zdravko Vučković, Ivan Labrović, Duje Putnik, Roko Caktaš, Ivan Mihaljević, Damir Domazet, dogradonačelnik i predsjednik KK Alkara Denis Glavan Puće.

Veliko hvala Gradu Sinju i brojnim donatorima što su nam omogućili da uspješno završimo 19. Košarkaški turnir u organizaciji škole košarke KK Alkar.

Print Friendly
Facebook
Na vrh