Zelena čistka u Trilju

Autor/ica
Objavljeno: 18 rujan, 2018
zelena_cistka1

Grad Trilj, Turistička zajednica grada Trilja, DVD Trilj i HGSS  uključiti će se u kampanju Zelena čistka 2018. u sklopu globalne akcija World Cleanup Day koji će se održati 22. rujna 2018. godine od 9 do 14 sati.

Cilj ove akcije je povećati svijesti o važnosti osobne brige za okoliš, s posebnim naglaskom na očuvanje voda – rijeke Cetine, bogatstvo flore i faune, te dugoročnu zaštitu i očuvanje zdravlja svih stanovnika.

Okupljanje svih volontera je u 9 sati u gradskom parku Trilj gdje će od koordinatora akcije dobiti daljnje upute i raspored čišćenja po sektorima – od Drinića do nogometnog centra ‘Luke’, od starog mosta do Piketa te na još 4  lokacije.  Za prikupljanje sitnog otpada osigurane su rukavice i vrećice, a za krupni otpad kontejneri i kante na 3 lokacije. Svi sudionici su dužni nositi odgovarajuću odjeću  i obuću, te priručni alat ukoliko imaju.

‘Ovim putem pozivamo i sve sugrađane da se pridruže te da zajedno učinimo Trilj ljepšim i zdravijim mjestom za život. Akcija čišćenja je prilagođena svim dobnim skupinama, a za sve volontere osiguran je obrok nakon provedene akcije. Molimo da potvrdite svoje sudjelovanje na e-mail info@visittrilj.com’, ističu organizatori.

Print Friendly
Facebook
Na vrh