Župan Boban i zamjenik župana Brčić darivali djecu povodom blagdana sv. Nikole

Autor/ica
Objavljeno: 6 prosinac, 2018

Izvor: www.dalmacija.hr

Povodom blagdana svetoga Nikole, župan Blaženko Boban posjetio je Klub roditelja djece oboljelih od malignih bolesti ‘Sanus’, nakon toga Klub roditelja osoba s mentalnom retardacijom ‘Zvono’ te Udrugu za inkluziju ‘Lastavica’.

‘Sva ova djeca su naši anđeli koji za nas mole i čuvaju nas. Nama koji služimo na bilo kojoj odgovornoj funkciji je u mandatu briga za sve građane. Međutim, ove predblagdanske posjete ne doživljavam kao dio obveznog protokola nego kao susrete u kojima jedni drugima donosimo radost i međusobno se obogaćujemo. Mogu samo reći kako mi je srce ispunjeno radošću a nekim susretima sam jednostavno ganut, te ću nastojati i izvan ovog vremena, tijekom godine ponovno navratiti bar u neki od ovih udruga i klubova koji se svesrdno trude kako bi našim anđelima olakšali život i u njihove dane donijeli koju zraku sunca’, kazao je župan Boban nakon razgovara s djecom, štićenicima i djelatnicama spomenutih udruga.

Istovremeno je zamjenik župana Luka Brčić posjetio Centar za pružanje usluga u zajednici (bivši Dom za odgoj) i Društvo multiple skleroze u Splitu.

Župan Boban i zamjenik župana Brčić su voditeljicama ovih klubova i udruga, društva i Centra, uz darove za djecu, predali i čekove u vrijednosti deset tisuća kuna.

Print Friendly
Facebook
Na vrh