HEP Hrvatska

17. S.A.R.S. jači od struje

Autor/ica
Objavljeno: 21 srpnja, 2019

Briljantnom izvedbom Ede Maajke i njegovog odličnog benda završio je drugi dan 17. S.A.R.S. Music and beer festivala u Sinju. Iako je gotovo na samom startu nestalo struje, organizator se nije dao pokolebati kao ni publika.

Nakon aktiviranja agregata punk rockeri iz Novoga Sada ‘Atheist rap’ odmah su probudili punk ekipu koja se u trenutku stvorila ispred bine. Bend koji postoji od 1989. godine animirao ih je odmah i bez zadrške skačući po pozornici.

Publika, uglavnom ona mlađa punkerska od samog starta pjevala je njihove hitove, a uživali su s bakljama i u neizostavnoj šutki. Pjevač Atheista, Dr. Pop rekao je kako im je bilo odlično u Sinju, žao im je što nije bilo struje pa su svirali prvi dok se publika još okupljala.

Nastup Ede Majke počeo je energično i jako tako da je već prvom pjesmom opravdao naziv apsolutnog vladara hip – hop scene. Publika je fantastično reagirala na pjesme s novog albuma, a nisu izostali ni stariji hitovi koji su Edu lansirali među zvijezde. Edo ima ono nešto, ma ne nešto nego sve što je izvođaču potrebno da se u trenutku stopi sa svojom publikom.

‘ Ne mogu vjerovati da je bilo ovako super, super mi u Sinju, zašto me prije niste zvali. Ja nisam očekivao ovako dobru publiku. Oni su bili iznenađeni novim materijalom, odlično su reagirali, koncert, bend, svirka sve je bilo fantastično. Zovite me opet.’, rekao je Edo nakon koncerta

Nakon drugog festivalskog dana možemo slobodno reći da je S.A.R.S. i ove godine pogodio u sridu. Organizator svoju publiku ni nakon nestanka struje nije ostavio na cjedilu. Ante Bilić iz SKUP-a i njegova ekipa ove godine su pokazali da mogu djelovati u ekstremnim uvjetima. I, dok bi se drugi organizatori ‘izgubili’ u mraku oni su pokazali i dokazali zašto im se vjeruje i zašto S.A.R.S nosi naziv jednog od najboljih festivala ovakvog tipa u Dalmaciji. S.A.R.S. je sinoć bio jači i od struje.


Ako želite još, posljednjeg dana festivalskih događanja bit će promocija domaćih craft pivovara, a posjetitelje će zabavljati škotski glazbenik Tony Rose.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh