Alkar domaćin Dubravi, traži se prekid negativne serije

Autor/ica
Objavljeno: 8 studenoga, 2019

Alkar je u subotu domaćin novom prvoligašu Dubravi Furnir, a sudeći prema razmišljanjima trenera Damira Milačića, nova dva boda su imperativ…

Nakon tri poraza u nizu, od čega su dva gostujuća (Škrljevo, Zadar) i jedan domaći (Cibona), prekid negativne serije sinjska će momčad tražiti protiv Dubrave koja drži posljednje mjesto u prvoligaškom poretku.

Gosti su do sada upisali tek jednu pobjedu i to na gostovanju kod Škrljeva, dok s druge strane Alkar ima povoljniji omjer od 2-4. Status favorita je na strani mlade sinjske momčadi, a cilj su nova dva boda.

“Očekujem pobjedu, ali valja biti realan i kazati da do nje neće biti lako doći. Dubrava je neugodan suparnik, omjer pobjeda i poraza neće reći koliko, jer ima nekoliko opasnih igrača, prvenstveno Hortmana, koji mogu zagorčati život svakom. Na nama je da iskoristimo domaći parket i snažan vjetar s tribine, jer domaće utakmice se ne smiju gubiti i stoga mogu najaviti da ćemo gristi u svakom duelu i bacati se na svaku loptu.”, kazao je trener Damir Milačić.

Susret Alkara i Dubrave igrat će se u subotu od 20 sati, dakle sat kasnije nego inače, zbog ranijeg nastupa sinjskih rukometašica koje svoj prvenstveni susret igraju od 17 sati.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh