banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Alkar gostuje kod Cedevite, Hrvoje Vučić najavljuje: “Idemo po pobjedu!”

Autor/ica
Objavljeno: 21 listopada, 2018

Alkar će u trećem kolu košarkaškog prvenstva u ponedjeljak gostovati kod Cedevite u Zagrebu…

Nakon dvije pobjede iz dvije domaće utakmice, protiv Zaboka i Hermes Analitice, Alkara sada čeka prvo gostovanje u sezoni i samim time kudikamo veći ispit u kojem je druga, odnosno mlađa momčad aktualnog prvaka Hrvatske favorit.

Cedevita je u prošlom kolu doslovno razbila Split na Gripama, predstavila se u odličnom svjetlu, ali kako nam kaže Hrvoje Vučić, riječ je o mladoj momčadi koja može varirati u izvedbama:

“Oni su u Splitu odigrali možda i najbolju utakmicu što mogu odigrati. To su sve mladi momci, eksplozivni, igraju na tempo, uigrani su i nikad se ne zna što se od njih može očekivati. Imaju Katića i Vitalija kao iskusnije i dobra su momčad.”

Nije na odmet spomenuti kako je u svim najavama sezone trener Alkara isticao činjenicu da su mu mnoge ozljede poremetile plan i program, ali čini se da je tomu došao kraj i sinjska momčad spremna je za sve izazove:

“Svi smo zdravi i spremni, svi smo na broju i svi problemi su iza nas. Dobro smo trenirali proteklih dana, dodatno se dižemo i na fizičkom i taktičkom planu. Sada smo već dosegli jedan timski nivo, gdje se razumijemo na terenu i bolje odrađujemo neke stvari.”

Na pitanje što očekuje od utakmice, Vučić odgovara kao iz topa:

“Pobjedu!”

“Mi smo u dobrom ritmu i šteta bi bilo ne nastaviti takav trend. Oni su mlada momčad, nepredvidivi, mogu nas razbiti, ali možemo i mi njih dobiti. Idemo po pobjedu, kao što ćemo ići u svakoj utakmici.”

Susret Cedevite i Alkara na rasporedu je u ponedjeljak, u Domu sportova, s početkom u 20 sati.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh