banner stozer cz sinj

Alkar gostuje u Osijeku, Neal ostao u Sinju

Autor/ica
Objavljeno: 28 veljače, 2020
Alkar

Nakon više od 20 dana pauze, zbog Kup i reprezentativnih obveza, Alkar nastavlja s prvenstvenim utakmicama i to gostovanjem u Osijeku…

Posljednji dvoboj sinjska je momčad odigrala sedmog veljače kada je pretrpjela uvjerljiv poraz na domaćem terenu od Splita, a sada joj slijede dva gostovanja u nizu. Prvo Osijek, a onda i Šibenik.

Osijek je ove sezone u tijesnoj završnici slavio protiv Alkara u Sinju, bilo je tek jedan razlike za momčad koju vodi bivši trener Alkara Kujundžić, a to će nesumnjivo dodatno motivirati Milačićeve trupe da pokušaju uzvratiti.

Alkar na kontu ima dvije pobjede manje, ali i bez obzira na taj podatak, Osijek je favorit u ovom dvoboju, čega je svjestan i Damir Milačić:

“Nažalost, ozljede su nas dosta prorijedile, ali bez obzira na sve idemo se hrabro boriti i pokušati doći do novih bodova. Iako, Osijek je favorit, međutim, ne idemo tamo na izlet, nego pokazati se u svom najboljem svjetlu.”

Ono što nije dobro jesu već spomenuti izostanci. Naime, u sastavu neće biti Amerikanca Neala kojeg je za krevet prikovala prehlada, a upitan je i nastup i Brocića iz istog razloga. Tvrdić je obnovio ozljedu koljena i njega isto tako čeka duža pauza, a već od ranije u sastavu neka Dukića te Pralije.

Susret u Osijeku igra se u subotu s početkom u 17 sati.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh