BANNER FERATA

Anđela Paštar Krnčević nova predsjednica GO SDFŽ SDP-a Sinj

Autor/ica
Objavljeno: 24 ožujka, 2014

andjela

Prošle subote održana je izborna konvencija GO Socijaldemokratskog Foruma žena Sinj, na kojoj je za novu predsjednicu izabrana Anđela Paštar Krnčević.

U radu konvencije sudjelovalo je 50 članica. Tajnim izjašnjavanjem za predsjednicu je s 39 glasova izabrana Anđela Paštar Krnčević, koja je tako dobila povjerenje za naredno četverogodišnje mandatno razdoblje. Njena protukandidatkinja Irena Cvitković dobila je 10 glasova, a jedan glasački listić bio je nevačeći.

Za potpredsjednice su izabrane Dijana Cvrlje i Hilda Župić, dok su u novi saziv Predsjedništvaizabrane Anđela Barać, Diana Breko, Dušanka Čavčić, Tanja Jelović, Mladenka Nenadić, Anđela Radović, Tanja Samardžić i Danijela Vučemilo.

Nakon izbora Anđela Paštar Krnčević uputila je zahvalu svima koji su joj dali podršku i povjerenje.

‘Moram zahvaliti svojoj protukandidatkinji Ireni Cvitković na fer odrađenoj kampanji. Također moram zahvaliti i svim forumašicama koje su mi ukazale povjerenje. To veliko povjerenje shvaćam kao priznanje svom dosadašnjem radu, ali i kao obavezu koju ću kroz naredno četverogodišnje mandatno razdoblje sa svojim timom nastojati opravdati. Moja pobjeda obvezuje me na još veći angažman u Gradskoj organizaciji SDP-a Sinj u kojem obnašam dužnost tajnice.’

Anđela Paštar Krnčević iznijela je i program rada na naredno razdoblje.

‘Plan rada mi je obilježavanje svih akcija koje je bitno provoditi, od ‘Kupimo omiljeni cvijet Ane Rukavine’, koji će se održati u travnju, zatim ‘Roze vrpce’ – obilježavanje dana borbe protiv nasilja te ‘Dan narcisa’ koji je obilježen prošlog tjedna. Uveli bismo održavanje tribina i radionica veznaih uz žene i obitelj. Cilj mi je uključiti i zainteresirati sve članice i simpatizerke stranke da zajedno provodimo sve aktivnosti. Također trebamo održati kontinuitet onih aktivnosti u kojima je naš Forum, poput ultrazvučnog pregleda dojki. Nadalje, trebamo se otvoriti prema svim ženama koje nisu politički interesno angažirane, koje more svakodnevne životne brige, a kojima socijalemokracija i liberalne ideje nisu strane’, naglasila je Anđela Paštar Krnčević.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh