dani sv mihovila
Magazin Dugopolje

AS Ikljaš pobjednik prvog Seget Kupa

Autor/ica
Objavljeno: 19 rujna, 2023
IMG WA

Tekst i foto: Organizacijski odbor ‘Seget kupa’

U Otoku je u nedjelju je završen prvi malonogometni turnir na male branke ‘Seget Kup’. Turnir je nadmašio sva očekivanja, privukavši veliki broj gledatelja i pružajući gomilu uzbuđenja. Sve je proteklo u pozitivnom i sportskom duhu i na tome smo zahvalni svima prisutnima.

Kup je započeo u subotu utakmicama prvog kola i četvrtfinala. Prvi dan turnira je obilovao mnoštvom zanimljivih utakmica i fenomenalnih poteza. Na kraju dana dobili smo četiri najbolje ekipe turnira.

Drugi dan turnira započeo je polufinalnim utakmicama. Poslije polufinala uslijedio je zabavni penalty kup.

U finalu kupa sastale su se ekipe AS Ikljaš i Ljuta Glavčica. Nakon boljeg izvođenja penala pobjedu je odnijela ekipa AS Ikljaš i time postala pobjednik prvog Seget Kupa.

Uslijedila je svečana dodjela nagrada najboljim ekipama. Nagrade je uručivao Bruno Mikulić, brat prerano nam preminulog prijatelja Dina.

Četvrto mjesto osvojila je ekipa Auto Vugdelija, treće mjesto pripalo je ekipi Medonje. Na drugom mjestu se našla ekipa Ljuta Glavčica, dok su se trofejem okrunili igrači AS Ikljaš.

Zahvaljujemo se svim ljudima dobre volje koji su uljepšali naš turnir, svim sponzorima bez kojih ovo ne bi bilo moguće i svim ekipama koje su nastupile i svojim nadmetanjem oduševljavale sve prisutne. Nadamo se kako će ‘Seget Kup’ postati tradicija našeg mjesta, te da ćemo se zajedno veseliti i natjecati još mnogo godina.

ferata@ferata.hr
0997370409