HEP kultura Alkar

‘Bilom cvitku’ odobrena sredstva za unaprjeđenje kvalitete usluga predškolskog odgoja

Autor/ica
Objavljeno: 2 srpnja, 2018
bili_cvitak01

Dječjem vrtiću Bili cvitak Sinj odobrena su sredstvima namijenjena sufinanciranju projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama u 2018. godini.

Temeljem Javnog poziva za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama, kojeg je 6. ožujka ove godine objavilo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Gradu Sinju odobreno je 546.255 kuna za tri prijavljena projektna prijedloga u Dječjem vrtiću Bili cvitak, Maslačak i Alkarić.

Grad Sinj je u suradnji s Dječjim vrtićem Bili cvitak napravio projektne prijedloge za sanaciju i adaptaciju tri područna objekata te za uređenje okoliša i vanjskih terena.

‘Dobivenim sredstvima napravit će se najnužnije adaptacije te renovirati vanjski i unutrašnji prostori Dječjeg vrtića Bili cvitak, čime će se znatno unaprijediti kvalitete usluga predškolskog odgoja na području Grada Sinja. U planu je rekonstrukcija prilazne staze DV Bili cvitak, uređenje nadstrešnice, oluka i dvorišta DV Maslačak te uređenje dvorišta DV Alkarić’, kazala nam je ravnateljica DV Bili cvitak Sinj Nedjeljka Dolić.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh