ALKARIC

Bulj obavio prozivku, veliki broj djelatnika Gradske uprave na odmoru

Autor/ica
Objavljeno: 7 lipnja, 2021
bulj sastanak

Nakon što je jutros preuzeo gradsku vlast, novoizabrani gradonačelnik Sinja Miro Bulj održao je sastanak s djelatnicima Gradske uprave.

Djelatnicima je poručio kako ga isključivo zanima profesionalnost, transparentnost i učinkovitost Gradske uprave u korist svih građana i očekuje da će zajedno, kolegijalno i transparentno raditi, bez obzira na političke boje. Između ostalog, izrazio je žaljenje što primopredaji vlasti nisu nazočili neki od vršitelji dužnosti pročelnika, posebno iz jednog od najvažnijih dijelova – Odjela za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom.

Na sastanku je obavljena prozivka djelatnika Gradske uprave, kojoj je nazočilo 28 do ukupno 40 djelatnika, dok su ostali na godišnjem odmoru, bolovanju ili porodiljnom dopustu. Bulj je kazao kako su svi otišli na godišnji kad su završili lokalni izbori te ga čudi tko je napravio takav raspored. Voditeljica Odsjeka za poslove Gradskog vijeća, gradonačelnika i mjesnu samoupravu Mirela Perković kazala je kako je običaj da se godišnji odmori koriste u ovom periodu te kako je riječ o prošlogodišnjem godišnjem odmoru koji treba biti iskorišten do 30. lipnja. Bulj je upitao je li zbog povećanog rada Gradske uprave nisu mogli ranije koristiti svoje godišnje odmore te zatražio da mu pripreme podatke tko je na starom, a tako na novom godišnjem odmoru.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh