semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Denis Gugić ostvario plasman na Europsko prvenstvo, nastup upitan

Autor/ica
Objavljeno: 16 svibnja, 2016
denis_gugic

Višestruki prvak Hrvatske u preponskom jahanju i alkar Denis Gugić ostvario je još jedan sjajan uspjeh.

Naime, na Svjetskom kupu u Celju, koji se održavao od četvrtka do nedjelje, Denis Gugić je ostvario četvrti najbolji rezultat, čime se plasirao na Europsko prvenstvo.

‘Imali smo dobar nastup, bile su dvije utakmice koje su se bodovale za kvalifikacije. To je Kup nacija, koji smo išli bez greške i Grand prix koji smo isto išli bez greške. Tu smo bili četvrti, ja i moj konj Coeur de Croatie (Srce Hrvatske). S tim uspjehom plasirao sam se na Europsko prvenstvo koje će se održati iduće godine u Göteborgu’, ističe Denis Gugić.

Nažalost, zbog financijskih poteškoća upitan je Gugićev nastup u Göteborgu.

‘To sve iziskuje novce, a jednostavno smo osuđeni na svoje. Da bi mogli živjeti, mislim da će se gore desiti ono najgore, a to je potražnja za konjem. Morat ćemo prodati ovog konja da bi se riješili dugova koji su se nakupili, da bih napravio za budućnost svom sinu Josipu da on tako nešto može ostvariti u dogledno vrijeme. Tako da još ne znam što će biti. Ali da bih želio ići, želio bih. To mi je cilj i san. Zbog toga radim i treniram sve ove godine. Puno je godina i novca utrošeno, ali jednostavno nema sponzora koji prepoznaju našu muku i rad i prepušteni smo sami sebi.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh