HEP Hrvatska

Đula: ‘Općina Otok sada diše punim plućima’

Autor/ica
Objavljeno: 30 srpnja, 2022
opcina otok

U programu Hit radija gostovali su Dušan Đula, načelnik Općine Otok i Luka Kamer, voditelj umjetničke kolonije.

Ovo je prva godina da je u Općini Otok organizirana manifestacija Otočko ljeto, o čemu je načelnik Đula rekao:

‘Zbog nedostatka sadržaja u našoj općini tijekom ljetnih mjeseci bili smo primorani organizirati nešto. Općina Otok sada diše punim plućima, zadovoljni smo s onim što smo napravili, s onim što je iza nas’.

U sklopu manifestacije od 27. do 29. srpnja na izvoru rijeke Ovrlje održana je umjetnička kolonija, a Kamber se zahvalio svima na dolasku i suradnji:

‘Umjetničke radionice vodio je profesor kiparstva, Duje Jurković, a osim njega na radionicama su sudjlovali i predstavnica Udruge Srma, Snježanka Jadrijević, predsjednica Likovne udruge Tilurium iz Trilja, Ana Žuro te članovi udruge’.

Svečano zatvaranje umjetničke kolonije održano je sinoć, a u sklopu glazbenog programa nastupili su Luka Anušić i njegov 7-godišnji sin Vice. Umjetnički radovi moći će se pogledati u ugostiteljskom objektu ‘Kod Frane’ na Ovrlji, ali s vremenom i u Općinskoj dvorani.

Večeras glazbeno – scenski program počinje u 20,30 sati nastupom Sinjskih mažoretkinje, a zatim u 21 sat Festival mladih pjevača ‘Mali Otok’. Program Otočkog ljeta bit će nastavljen i u kolovozu komedijom Dragana Marinkovića Mace ‘Kakva ti je žena, takav ti je život’, a Đula je rekao kako već imaju planove za iduću godinu.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh