VRLAFEST

Dušan Đula: Nastavljamo s radom i razvojem naše Općine

Autor/ica
Objavljeno: 17 svibnja, 2021
dusan djula

Novi/stari načelnik Općine Otok je Dušan Đula koji je u prvom krugu dobio natpolovičnu većinu kao načelnik i njegova lista osvojila je 7 od 13 vijećničkih mjesta.

Gostujući u programu Hit radija, nakon uvjerljive pobjede, Đula je zahvalio svima koji su u Općini Otok izašli na izbore, svim glasačima, a posebno onima koji su povjerenje dali njemu i njegovoj listi:

‘Sve ono što sam zapravo predvidio, na svu sreću, to se i dogodilo. Ovo je zaista najbolji trenutak da se zahvalim mojim mještanima Općine Otok. Dragi prijatelji, rekao sam pred ove izbore slikovito prije nekoliko dan – Vi orite samo u nedjelju 16. svibnja za nas, i hvala vam na tome. Vi ste to izorali i nama ste dali apsolutno povjerenje za Vijeće i meni za pobjedu u prvom krugu. Mislim da su ti troškovi za drugi krug apsolutno nepotrebni, evo naša Općina je ušparala u financijskom smislu jer nema drugog kruga. Ponovit ću, mi smo orali četiri godine, a moji mještani to su radili jedan dan 16. svibnja. I dalje nastavljamo s radom i razvojem naše Općine’, kazao je Đula.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh