HEP Hrvatska

Dvije tisuće posjetitelja na 17. S.A.R.S. – u

Autor/ica
Objavljeno: 22 srpnja, 2019

17. S.A.R.S. festival završio je sinoć predstavljanjem craft piva i nastupom Tonyja Rosea.

Ante Bilić, predsjednik udruge SKUP kaže da su zadovoljni ovogodišnjim festivalom iako su od samoga starta imali organizacijskih problema. U petak je, nakon montiranja pozornice počela padati kiša pa je kasnila tonska proba, a dan poslije nestalo je struje. Ipak, organizatori su pravovremeno reagirali i omugućili posjetiteljima i izvođačima očekivanu zabavu.

‘Očito je da nam publika vjeruje jer su se vrlo brzo nakon objave na facebooku iz grada spustili do vojarne. Žao nam je što nismo uspjeli čuti Dragermajster, bend iz Zagreba jer smo kasnili s nastupima. Bilo je puno i punk publike koje je došla na SARS iz svih mjesta Dalmacije. Izvođači su bili su izvrsni, vrhunski nastup imao je M.O.R.T, ali i Grše koji je oduševio publiku. Vojko je bio super, publika je dobro reagirala iako on to nije tako shvatio. Edo Maajka je pokazao da je pravi profesionalac i glazbenik, a i publika koja i nije došla zbog njega odlično je reagirala, Edo je bio vrh’, rekao je Bilić

Prošle godine na S.A.R.S – u je uveden i treći dan na kojem su se predstavljale domaće pivovare, a publiku je zabavljao Tony Rose. U tri festivalska dana S.A.R.S je okupio oko dvije tisuće posjetitelja s čim su, kako kaže Bilić, iznimno zadovoljni.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh