Glasanje za projekt ‘Sinj u sridu’ – Nabava led ekrana za Sinjsku alku

Autor/ica
Objavljeno: 10 listopada, 2017
32alka10

Viteško alkarsko društvo Sinj s dijelom projekta ‘Sinj u sridu’ – Nabava led ekrana za Sinjsku alku ušlo je među deset finalista na natječaju Zagrebačke banke Moj Zaba Start– Kultura i znanost. U tijeku je glasanje za najbolje projekte.

Riječ je o inovativnom  projektu digitalizacije nematerijalne kulturne baštine. Uvođenje novih tehnologija iskorak je u području povezivanja kulturne i turističke ponude grada Sinja. Projekt osigurava dostupnost kulturnog sadržaja svima zainteresiranim, a ujedno potvrđuje sociološko-kulturni značaj Sinjske alke koja se nalazi na UNESCO-vom popisu nematerijalne svjetske baštine.

Glasanje javnosti za najbolje projekte počelo je danas u 10 sati, a završava u petak 20. listopada 2017. u 14 sati.

GLASANJE:

  • Javno glasanje je na www.mojzabastart.hr
  • Glasati mogu svi internet korisnici, a svaki se glas verificira putem e-maila, Facebook računa ili Google+ računa.
  • Pri glasanju e-mailom korisnik svoj glas verificira klikom na link koji će mu stići u e-mail poruci.
  • Sam proces glasanja prate ekrani koji sadrže osnovne informacije za korisnika i integrirane Uvjete glasanja s kojima se korisnik upoznaje prilikom glasanja.
  • Rezultati glasanja bit će javno objavljeni na svečanoj ceremoniji objave svih dobitnika natječaja Moj Zaba Start 2017. koja će se održati 26. listopada u 11:00 sati u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade.

Glasanjem za projekt „Sinj u sridu“ – nabava led ekrana za Sinjsku alku dajete svoj glas za promociju Sinja i Cetinske krajine.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh