mel VRLIKA LAKE PRAVO MISTO

GO HDZ-a Sinj: Debakl Mira Bulja, hvala za 44,96 % podrške!

Autor/ica
Objavljeno: 10 lipnja, 2024
Foto Zahvala na posto podrske full

Predsjednik GO HDZ-a Sinj Igor Vidalina uputio je priopćenje za javnost pod nazivom: ‘Debakl Mira Bulja, hvala za 44,96 % podrške!’, u kojem se zahvalio biračima na povjerenju koje su dali na jučer održanim izborima za EU parlament.

‘Hvala svim našim sugrađankama i sugrađanima na povjerenju koje ste dali listi Hrvatske demokratske zajednice na jučer održanim izborima za EU parlament! S osvojenih 6 mandata lista predvođena Andrejom Plenkovićem je apsolutni pobjednik ovih izbora, a hrvatski narod je jasno pokazao da vjeruje u smjer kojim HDZ vodi Hrvatsku, sada već u trećem mandatu ove Vlade.

Lista HDZ-a je odnijela premoćnu pobjedu i u našem Sinju s 44,96 % vaše podrške što je pokazatelj kontinuiteta i rasta povjerenja kojeg bilježimo i na kojem Vam zahvaljujemo.

Dobili smo vaše povjerenje lani na izborima za mjesne odbore, premoćno prije mjesec dana na parlamentarnim izborima i jučer na euro-izborima, a uvjereni smo kako nas u vremenu pred nama čekaju još dvije velike pobjede – na predsjedničkim izborima i na lokalnim izborima u našem Sinju, gdje ćemo nakon 20 godina propadanja i stagnacije, konačno preuzeti odgovornost za razvoj našeg Sinja.

Miro Bulj i Most doživjeli su treći izborni poraz zaredom u Sinju, a jučerašnjih 227 glasova, odnosno 8,40 % podrške je neupamćeni debakl i fijasko aktualnog gradonačelnika, koji rezultat najbolje pokazuje što građani Sinja misle o njegovom radu i sramotnim rezultatima koalicije MOST – SDP kojoj je na čelu. Predsjedniče MOST-a Božo Petrov, iz Sinja vas pozdravlja gradonačelnik Miro Bulj s velikih 227 glasova podrške.

Čestitamo također i Općinskoj organizaciji HDZ-a općine Otok na uvjerljivoj pobjedi na izborima za Općinsko vijeće.

Hvala građanima za svaki glas, idemo dalje zajedno u izazove koji su pred nama!

GRADSKI ODBOR HDZ-a SINJ
Igor Vidalina, predsjednik’

ferata@ferata.hr
0997370409