TOMMY mel

GO HDZ-a Sinj: ‘Potop Mira Bulja i njegovog koalicijskog partnera SDP-a u Sinju’

Autor/ica
Objavljeno: 18 travnja, 2024
Foto x hvala Sinj

Ilustracija: HDZ Sinj

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Sinj Igor Vidalina potpisao je priopćenje pod naslovom ‘Potop Mira Bulja i njegovog koalicijskog partnera SDP-a u Sinju’, vezano za rezultate jučer provedenih parlamentarnih izbora. Priopćenje, kao i priloženu naslovnu ilustraciju, donosimo u cijelosti:

‘Jučer su u na području Grada Sinja provedeni izbori za Hrvatski sabor.

Građani Sinja s ogromnih 4709 glasova iskazali su punu potporu HDZ-u i Andreju Plenkoviću u dosadašnjem radu, te dali neupitnu potporu za sastavljanje Vlade RH i omogućavanje daljnjeg razvoja naše Domovine kao i boljeg života za sve hrvatske građane.

Sinj je i na ovim izborima rekao DOSTA neradu, nezakonitostima i cirkusu koji je u naš Grad prije tri godine donio Miro Bulj sa svojim koalicijskim partnerom SDP-om u Sinju.

Tome u prilog govori ogromna pobjeda HDZ-a s blizu 1700 glasova razlike u odnosu na Mira Bulja, koji je od 22 biračka mjesta, imao glasova više samo na Suhaču iz kojeg dolazi.

Također smo ponosni i na 2718 glasova razlike nad sinjskim SDP-om, a posebno na činjenicu da je HDZ nadmoćno pobijedio i na oba biračka mjesta u Glavicama iz kojih dolazi rušitelj Ustava i predvodnik potočića nepravde i mulja, Zoran Milanović.

Dragi članovi i simpatizeri, poštovane sugrađanke i sugrađani, hvala Vam na ukazanom povjerenju, nadamo se da ćemo iduće godine zajedno s vama, nakon punih 20 godina preuzeti odgovornost i povjerenje za upravljanje našim predivnim Gradom Sinjem.

Neka Hrvatska i Sinj i ubuduće budu naš zajednički izazov, a neka nas u sve izazove koji su pred nama – povede Andrej Plenković.

Hvala svima!

GRADSKI ODBOR HDZ-a SINJ
Igor Vidalina, predsjednik’

ferata@ferata.hr
0997370409