fruhwald

Grad Sinj ima priliku financirati projekte bespovratnim EU sredstvima

Autor/ica
Objavljeno: 19 srpnja, 2021
sastanak

Danas je u Gradskoj vijećnici Grada Sinja održan sastanak na temu Identifikacija projektnih prijedloga Urbane aglomeracije Split.

Na sastanku se razgovaralo o mogućnostima Grada Sinja u novom programskom razdoblju financiranja 2021. – 2027.godine., a vezano uz Integrirana teritorijalna ulaganja, odnosno ITU mehanizam.

Voditeljica Odsjeka za provedbu ITU mehanizma Ana Jerkunica izvijestila je gradonačelnika Mira Bulja i sudionike sastanka o projektnim prijedlozima prihvatljivima za Grad Sinj, a koji bi se financirali bespovratnim EU sredstvima iz ITU mehanizma u razdoblju 2021.- 2027.godine.

Razmijenjene su informacije vezane za proces programiranja 2021. – 2027. godine. te je raspravljeno o listi mogućih projekata Grada Sinja za navedeno programsko razdoblje.  Sastanku su, uz gradonačelnika, prisustvovali i Julija Poljak, Mislav Cvitković, Danica Ramljak i Ivana Pavić, te Ana Jerkunica – voditeljica Odsjeka za provedbu ITU mehanizma, Ivona Lučić – viša savjetnica za provedbu ITU mehanizma i Sven Simov – vanjski stručnjak tvrtke Urbanex d.o.o.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh