ZAUVIJEK OKRUNJENA
HEP x Hrvatska RGB
sponzor alke semafor

Gradonačelnik Bulj razriješio dosadašnje i imenovao nove vršitelje dužnosti predstojnika Ureda Grada i pročelnice UO za prostorno uređenje

Autor/ica
Objavljeno: 16 lipnja, 2021
bulj

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj razriješio je dužnosti dosadašnje vršitelje dužnosti predstojnika Ureda Grada Igora Vidalinu i pročelnice Upravnog odjela za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom Grada Sinja Jelenu Kekez Poljak.

Do imenovanja Predstojnika Ureda Grada na temelju javnog natječaja ili do ranijeg opoziva na tu je dužnost imenovao Mirelu Perković, dipl.iur., a do imenovanja Pročelnika UO za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom Grada Sinja na temelju javnog natječaja ili do ranijeg opoziva imenovao je mr.sc.oec. Ivanu Pavić, dipl.inf. 

Gradonačelnik Miro Bulj i dogradonačelnik Denis Bobeta danas su održali sastanak sa zaposlenicima gradske uprave Grada Sinja, na kojem je predstavljena nova v.d. pročelnice mr.sc.oec. Ivana Pavić, dipl.inf.. V.d. pročelnica Pavić naglasila je kako očekuje potporu, ali i razumijevanje od gradonačelnika i svih zaposlenika pri izvršavanju dužnosti te ih je pozvala na suradnju.

sastanak gradonacelnik

Osim navedenih razrješenja i imenovanja, Odlukom gradonačelnika Grada Sinja Mira Bulja, Božena Romac imenovana je za savjetnicu gradonačelnika za kulturu, odnose s javnošću i protokol.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh