TOMMY mel

HDZ Dicmo: Lažima se ne može nadomjestiti nesposobnost

Autor/ica
Objavljeno: 22 travnja, 2024
ivan maretic

Predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Dicmo Ivan Maretić uputio je priopćenje za javnost koje objavljujemo u cijelosti.

‘Iza nas su parlamentarni izbori na  kojima je HDZ još jednom potvrdio kako je najsnažnija Hrvatska politička stranka. Zahvaljujemo svima koji su izišli na ove izbore, a na poseban način onima koji su ponovno svoje povjerenje dali HDZ-u. Još jednom se potvrdila velika dominacija HDZ-a u Cetinskom kraju s podrškom od 45,62 % glasova. U općini Dicmo također uvjerljiva pobjeda s 40,48% potpore, pa koristimo prigodu zahvaliti žiteljima općine Dicmo  što su i dalje u velikom broju uz HDZ. Međutim, uz kratki osvrt na pobjedu i održane izbore povod ovog priopćenja su aktivnosti koje isključivo na lažima provodi aktualni načelnik općine. Naime, na zajedničkom sastanku s mještanima Krušvara poslije tri  godine mandata, slučajno baš prije izbora razgovarao je  s mještanima problemima na području  tog naselja i njihovu rješavanju. I sve što je napravljeno u Krušvaru zaslužna je aktualna vlast, a kako ništa nije napravljeno, a ulazi se u zadnju godinu mandata mora se pronaći krivac. Istina, jedino što se u Krušvaru, napravilo su dvije grobnice u Ercegovcima.

Krivac je Ivan Maretić i HDZ, tako govori aktualni općinski načelnik Petar Maretić koji bi eto radio, ali mu ne damo.

Neki su i povjerovali i što je veća laž lakše je prihvatiti, a istina je da se radi o jednom nesposobnom načelniku koji je zbog laganja već na sudu.

Laganje i pogodovanje … obilježava njegov mandat.

Onaj tko razgovara s vanzemaljcima možda i može lagati, ali što od toga imaju mještani Krušvara. I na kraju očito mu predizborno laganje nije pomoglo da se dokopa mjesta zastupnika u Hrvatskom saboru. Najbolji dokaz tome je uvjerljiva pobjeda HDZ-a u Krušvaru u odnosu na listu na kojoj je bio aktualni načelnik. Ovo je samo početak novih izbornih pobjeda koje nas očekuju u ovoj i slijedećoj godini, jer kako bilo da bilo unatoč lažima HDZ je SPREMAN ZA SVE IZAZOVE.

S poštovanjem
Predsjednik OO HDZ-a Dicmo, Ivan Maretić’

ferata@ferata.hr
0997370409