ALKARIC

Hrvace i OSK sezonu zaključuju na domaćim terenima

Autor/ica
Objavljeno: 11 lipnja, 2021

U subotu se igra posljednje kolo Treće HNL-jug, ali Hrvace će još i u srijedu na teren…

Hrvace su domaćin Primorcu iz Biograda i tražit će pobjedu kojom bi uz pomoć OSK-a mogli preskočiti Zagoru i prvenstvo zaključiti na trećem mjestu u poretku.

No, valja kazati da će Hrvace u srijedu trebati odigrati susret trećeg kola protiv Zmaja iz Makarske. Zmaj se zbog pozitivnih igrača jesenas nije pojavio na utakmici, zbog čega mu je oduzet bod uz registriran poraz od 3:0, ali naknadne žalbe dovele su do odluke da se utakmica ipak odigra u srijedu.

OSK će na Golim Brdima snage odmjeriti sa Zagorom i također će tražiti pobjedu kojom i sami mogu napredovati u poretku, pogotovo ako i Hrvace slave, čime bi preskočile Primorca.

U svakom slučaju motiva ni jednima ni drugima ne bi trebalo nedostajati, kraj je sezone, a s obzirom na to da sada slijedi više od mjesec dana pauze, nogometa i utakmica će se brzo zaželjeti.

Što se tiče borbe za naslov prvaka, do nedavno “siguran” Jadran iz Ploča porazima je upropastio sve do sada napravljeno i tako Neretvanca gurnuo prema naslovu. Jadran je u posljednjem kolu slobodan, a kako obje momčadi trenutno imaju jednak broj bodova, Opuzencima će biti potreban jedan bod u srazu s Hrvatskim vitezom.

Raspored:
17,30 h: OSK – Zagora
17,30 h: Hrvace – Primorac BNM

17,30: Hrvace – Zmaj (M) (3. kolo – srijeda)

Tablica:

Tabl
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh