ZAUVIJEK OKRUNJENA
HEP x Hrvatska RGB
sponzor alke semafor

Hrvace slavile u posljednjoj prvenstvenoj utakmici

Autor/ica
Objavljeno: 16 lipnja, 2021

Hrvace su se pobjedom nad makarskim Zmajem oprostile od sezone koju su zaključile na šestoj poziciji…

Hrvace – Zmaj (M) 1:0 (0:0)

Hrvace – Igralište u Hrvacama
Sudac: Paško Mandić (Bogdanovići-Prgomet)
Strijelci: 1:0 Ribičić (47.)
Najbolji igrač: Duje Ribičić (Hrvace)

Hrvace: Vugdelija, Milinović, Čeko, Hrgović, Grgat (od 72. Mateljan), Andrić, Ivanović (od 90. Banić), Ribičić, Kekez, Udovičić (od 84. T. Stefanović), Plavša.

Zmaj (M): Brkulj (od 87. Jurić), Mravičić (od 64. Mihalj), Lozina, Serdarević (od 87. Jerčić), Tomaš, Kovačić (od 75. Biličić), Šalinović, Rudelj (od 75. Čović), Dam. Rašić, Dan. Rašić, Božić.

Bila je ovo utakmica 14. kola koja je prvotno bila registrirana rezultatom 3:0 u korist Hrvaca, zbog nedolaska Makarana u Hrvace. Gosti su se pravdali činjenicom da su imali igrače pozitivne na koronavirus.

Na kraju, žalbe na odluku da bodovi bez igre pripadnu Hrvacama su urodile plodom i određeno je da se susret ipak odigra.

S obzirom na to da su igrači jednom nogom već bili na odmoru, tempo utakmice čak je bio i dobar, uz nekoliko zanimljivih situacija i dobrih poteza.

Najvažniji trenutak utakmice dogodio se u početnim trenutcima drugog dijela kada je sijevnula kontra po desnoj strani, Grgat je ubacio na drugu vratnicu, odakle je Ribičić iz voleja pogodio za 1:0.

Ranije u prvom dijelu Grgat je pogodio okvir gola, Andrić je imao nekoliko dobrih prilika kroz oba poluvremena, a najbolju priliku za Zmaj propustio je Tomaš kojem je udarac s desetak metara odlično obranio Vugdelija.

Tablica:

Tabl
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh