BANNER FERATA

‘Hrvatska volontira’ – dvije akcije Udruge Srma u Sinju

Autor/ica
Objavljeno: 17 svibnja, 2016
hrvatska_volontira

Izvor: www.udruga-srma.hr

U okviru nacionalne kampanje ‘Hrvatska volontira!’ Udruga Srma provodi dvije volonterske aktivnosti u Sinju kojima promiče korporativno volontiranje, odnosno volontiranje zaposlenika poduzeća u gospodarskom sektoru za vrijeme ili izvan radnog vremena na aktivnostima/akcijama koje organiziraju neprofitne organizacije.

Sutra, 18. svibnja od 10 do 12 sati u prostorijama Udruge Srma u Sinju, Brnaška 44, Galerija Galiotović, III. Kat provodit će se BESPLATNO PRAVNO SAVJETOVALIŠTE – osobni dolazak ili telefonom na broj 661-661.

Dipl.iur. Marija Pupić-Vurilj, voditeljica Pravnog savjetovališta Udruge Srma – besplatni pravni savjeti iz sustava socijalne skrbi, prava iz mirovinskog i zdravstvenog sustava, pravna pitanja o dugovanjima, potraživanjima, kreditima, postupanje s opomenama i ovrhama i druga pravna pitanja

Mira Perić, vlasnica obrta HI-consulting za upravljanje zgradama – savjetovanje o upravljanju zgradama, povlačenje sredstava iz Fonda za energetsku učinkovitost za zamjenu stolarije, krova, izradu fasade na kućama uz nepovratna sredstva Fonda, financijsko savjetovanje

U četvrtak, 19. svibnja od 10 do 12 sati u Sinu, na Pijaci (Trg kralja Tomislava) vršit će se podjela informativnih letaka o mogućnostima volontiranja u Cetinskoj krajini – programi volontiranja u 2016. i letaka o besplatno pravnom savjetovalištu.

Volonteri Srme i drugih lokalnih organizatora volontiranja dijelit će letke građanima i poticati zaposlenike iz gospodarskog sektora na volontiranje.

Ana Barać, direktorica Poduzetničkog centra Sinj d.o.o., korporativni volonter – promocija korporativnog volontiranja

Iz Udruge Srma pozivaju lokalne volontere i zaposlenike u gospodarskom sektoru da im se pridruže u akciji promocije volontiranja i korporativnog volontiranja. Sve informacije mogu se dobiti pozivom na broj telefona 661-661 ili mobitela 095/8272-501.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh