TOMMY mel

Humane zvijezde Hrvatske za djecu s Downovim sindromom

Autor/ica
Objavljeno: 9 studenoga, 2016
leo-humane-zvijezde-hit-portal

Na Gradskom stadionu u Sinju u četvrtak, 10. studenog s početkom 14,30 sati, odigrat će se humanitarna utakmica između ‘Humanih zvijezda Hrvatske’ i odgovarajuće selekcije nogometnih veterana iz Sinja, uglavnom bivših igrača Junaka.

Ovom humanitarnom utakmicom želi se pomoći djeci s posebnim potrebama i poteškoćama u razvoju. Cijeli prihod od prodaje ulaznica i prikupljenih donacija dodijelit će se Centru Juraj Bonaći u Sinju, za djecu s Downovim sindromom.

U akciji koju organiziraju Grad Sinj i NK Junak u prigodi 100 obljetnice Junaka sudjelovat će popularni sportaši i zvijezde estrade koji se, uz svoju sportsku i umjetničku karijeru, bave i humanitarnim radom. Predsjednik udruge ‘Humane zvijezde Hrvatske’ Branko Tušek kazao je kako je Udruga osnovana prije 13 godina.

‘Naš osnovni cilj je sudjelovanje u humanitarnim akcijama koje su isključivo namijenjene djeci s posebnim potrebama i poteškoćama u razvoju i djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. U Sinju će biti naša 105. humanitarna utakmica. Udruga okuplja poznate hrvatske sportaše, glumce i estradne zvijezde koji na ovaj način daju svoj humani doprinos zajednici’, kazao je Branko Tušek.

Također je najavio kako u Sinj na odigravanje humanitarne utakmice stižu jake snage.

‘Momčad predvodi kapetan Goran Vlaović, tu su još poznati nogometni reprezentativci Boris Živković, Marko Babić, Branko Strupar, Škrinjar, glumac Slaven Knezović, pjevač Leo i ostali koje će s klupe voditi poznati hrvatski nogometaš, Osječanin Ivica Grnja’, kazao je Tušek.

Humanim zvjezdama Hrvatske suprotstavit će se zanimljiva sinjska momčad koju će s klupe voditi Stipe Balajić i Mirko Labrović. Između ostalih zaigrat će Goran Sablić, Mirko Hrgović, Boris Pavić, Ivan Medvid, Ante Milanović, Zlatko Runje i ostala poznata sinjska nogometna imena.

Organizatori pozivaju sve prijatelje nogometa i ljude plemenita srca da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji i pomognu potrebitoj djeci. U prigodnom programu nastupit će Gradska glazba Sinj i Sinjske mažoretkinje.

ferata@ferata.hr
0997370409